Работа в Тяньши, Главное управление Евро-Азиатского региона, корпорация
4,8
отлично
100%
Рекомендуют
Оставить отзыв
Найдено: 2 из 14 отзывов
Офис-менеджер
Очистить фильтры

Тяньши, Главное управление Евро-Азиатского региона, корпорация: отзывы о работе на должности
Офис-менеджер

Оценка компании
5,0
отлично
2 отзыва
5 4 3 2 1
2 0 0 0 0
100%
Рекомендуют работодателя
Оценки по категориям
5,0
Условия труда
5,0
Коллектив
5,0
Руководство
5,0
Уровень дохода
5,0
Условия для отдыха
5,0
Возможности роста

Офис-менеджер

Львов,
август 2019
Работаю 3-5 лет
5,0
Что мне нравится в работодателе
Моя співпраця почалася з дод.доходу. оскільки я працювала на держ. роботі з з/п 1200грн. Саме таку ставку пропонували молодому спеціалісту після вузу, зараз це 2800грн. Не дуже змінилось. На держ. роботі я швидко зрозуміла що потрібен підробіток, знайшла вулечне оголошення, подзвонила і мене покликали на співбесіду. Після співбесіди я пройшла навчання. Чи я щось зрозуміла, ні ! Зрозуміла лиш те, що компанія працює в напрямку Здоров’я. І що мені людині з медичною освітою треба розібратись. Того, що у вузі я вчилась 4р. і на роботі всерівно наново вчилась працювати.

На днях повернулась з Китаю, куди літала в компанію і основні виробничі бази + було навчання ! Мені оплатили подорож 2,5тис. Доларів (переліт, проживання, харчування, навчання) для того щоб я стала ще ефективнішим менеджером, і отримувала більший дохід ! Чи є таке на держ. роботі? Ні !

З мінусів, як і будь-де треба Працювати ! Розчарую, тих хто думає, що сівши позу лотоса Вам приходитеме дохід ! Так не працює. Це робота, її треба робити ! І результати будуть 100%

Напочатку я бачила відгуки якихось «ігриків», «х» і людей які навіть не вказували свого ім'я, що це «розвод», і т.д. та я маю свою думку, і сама завжди у всьому розбираюсь! Це мене і спасло! Я розібралась, працювала і маю результат. Хочете результат, приходьте розбирайтесь. Удачі, результату Вам)
Что можно было бы улучшить
Треба працювати)

Офис-менеджер

июль 2019
Работаю в компании
5,0
Что мне нравится в работодателе
Я працюю в компанії менше року. Тут розроблена дуже якісна система роботи. По ній легко рухатися і досягати хороших результатів у фінансовому плані і в плані кар'єри. Нічого не потрібно видумувати. Треба просто працювати.
Что можно было бы улучшить
Робота дуже проста.
Популярные компании
Тинькофф
4,0
10 284 отзыва
МАГНИТ, Розничная сеть
3,5
18 367 отзывов
МТС
4,0
8 506 отзывов
Спортмастер
4,3
7 597 отзывов
Ростелеком
3,6
9 009 отзывов

Отзывы по городам

Львов1