Работа в MIRATON FASHION MARKET
У компании нет отзывов
Оставить отзыв

Отзывы сотрудников о компании MIRATON FASHION MARKET

Об этой компании ещё нет ни одного отзыва
Ваш отзыв может стать первым!
Оставить отзыв

Представитель компании? Вы можете попросить своих сотрудников поддержать вас и оставить честный отзыв о компании.

Запросить отзывы

Miraton — модний бренд взуття та аксесуарів.

Ми існуємо на ринку fashion індустрії з 2005 року та продовжуємо розвиватися.

На сьогодні Miraton має розвинену роздрібну мережу мультибрендових магазинів взуття та аксесуарів та всеукраїнський інтернет магазин — Miraton.ua.

Мережа Miraton налічує 15 магазинів, включаючи Fashion Discount і Сoncept Store, і пропонує наймодніші образи для клієнтів в найбільших містах України — Київ, Одеса, Харків, Запоріжжя та Дніпро.

Для клієнтів ми пропонуємо більше 1000 моделей чоловічого і жіночого взуття провідних європейських брендів. Кожен сезон для модників і модниць створюється нова яскрава колекція взуття та аксесуарів, що враховує актуальні тенденції моди. Клієнти завжди знайдуть в Miraton найяскравіші тренди світової моди: асортимент закуповується на спеціалізованих виставках Мілана, Мадрида, Нью-Йорка і Дюссельдорфа. У нас представлене взуття та аксесуари на будь-який смак: класика і модерн, спорт-шик і рок, casual та comfort, гранж і рок.

Fashion- продавці Miraton створюють яскраві образи для наших клієнтів завдяки широкому асортименту аксесуарів: стильні сумки, рукавички, ремені, шарфи і модна біжутерія. Створені образи надихають на сміливі рішення і захоплюють оточуючих.

Наш персонал — найбільша цінність. Ми приділяємо багато часу розвитку і навчання нашого персоналу, підвищення кваліфікації. У Miraton є можливості для кар'єрного зростання та вдосконалення. Ми пишаємося, що стали для клієнтів модними експертами і стилістами. Кожна пара взуття і аксесуар — це безперечний хіт сезону, який обов’язково повинен бути у модника і модниці! Тут клієнти знайдуть ідеальне взуття для життя в ритмі великого міста.

Сторінки нашої компанії:

  • Instagram: www.instagram.com/Miraton_Ua
  • Facebook: www.facebook.com/Miraton

Miraton — це синонім модного, яскравого взуття та аксесуарів!

Miraton — для тих, хто хоче підкреслити свою індивідуальність!

Популярные компании
билайн
3,9
6 986 отзывов
Почта России
3,1
8 107 отзывов
Тинькофф
4,0
9 878 отзывов
Ozon
3,7
7 067 отзывов
М.Видео-Эльдорадо
4,0
4 900 отзывов