Работа в К-ФЛЕКС УКРАИНА
У компании нет отзывов
Оставить отзыв

Отзывы сотрудников о компании К-ФЛЕКС УКРАИНА

Об этой компании ещё нет ни одного отзыва
Ваш отзыв может стать первым!
Оставить отзыв

Представитель компании? Вы можете попросить своих сотрудников поддержать вас и оставить честный отзыв о компании.

Запросить отзывы

Світовий лідер у виробництві еластомерної ізоляції для збереження енергії

Тридцятирічний досвід та присутність на міжнародних вузькоспеціалізованих ринках у поєднанні з наявністю у компанії широкого асортименту продукції, а також екологічність та простота її встановлення є серйозними перевагами компанії K-FLEX, що характеризують її як лідера своєї галузі.

Італійська компанія L’ISOLANTE K-FLEX спеціалізується на випуску еластомерних матеріалів для теплової та акустичної ізоляції. K-FLEX має виробничі потужності та мережу дочірніх компаній по всьому світі, що забезпечують поставки продукції. Широкий вибір дає можливість рішень для різних секторів ринку, в тому числі будівництво, транспорт, нафтохімічну промисловість та виробництво енергії з відновлюваних джерел.

Завдяки зосередженості на технічних інноваціях та якості продукції, що грають важливу роль у контролі користування енергією та зниженні викидів парникових газів, компанія K-FLEX є лідером світового ринку.

L’ISOLANTE K-FLEX є прикладом успішної італійської компанії, що займає лідируючу позицію на світовому ринку. Вона представлена у 63 країнах, в її складі 14 виробничих об’єктів та більше ніж 2500 співробітників. Крім того, K-FLEX має розгалужену мережу торгово-дистриб’юторських фірм, що розташовані по всьому світі та забезпечують ефективний розподіл продукції в різних країнах.

Компанія L’ISOLANTE K-FLEX щороку поставляє до Європи більш ніж 150 мільйонів метрів трубної ізоляції та більш ніж 10 мільйонів квадратних метрів ізоляційних рулонів. Успіх компанії пояснюється філософією бізнесу, орієнтованого на вузьку спеціалізацію та широке використання інновацій, при збереженні простоти використання і в той же час забезпечення захисту навколишнього середовища.