Работа в Intercash Ukaraine
У компании нет отзывов
Оставить отзыв

Отзывы сотрудников о компании Intercash Ukaraine

Об этой компании ещё нет ни одного отзыва
Ваш отзыв может стать первым!
Оставить отзыв

Представитель компании? Вы можете попросить своих сотрудников поддержать вас и оставить честный отзыв о компании.

Запросить отзывы
Компанія «Інтеркеш Україна » розпочала свою діяльність в Україні в 2014 році.Міжнародний досвід у сфері мікрофінансування ефективно застосовується нами для динамічного розвитку в Україні. 
Компанія «Інтеркеш Україна» надає послуги з отримання короткотермінових позик фізичним особам. 

Ми надаємо повну прозорість всіх процесів роботи і забезпечуємо надійний захист вашої особистої інформації. Відповідально підходимо до підбору своїх співробітників, що відображається у компетенції та професіоналізмі у роботі з нашими клієнтами. Ми знаємо, що для деяких людей звернення за позикою - не сама комфортна процедура, ми це розуміємо і хочемо, щоб наші позичальники відчували себе комфортно при спілкуванні з нами. 

Ми завжди прислухаємося до думки наших клієнтів. Для нас дуже важливо, що ви думаєте про зручність наших послуг, якість нашої роботи і компетенції наших співробітників. Ваша думка - це орієнтир для подальшого вдосконалення нашої роботи. Ми високо цінуємо лояльність наших позичальників. У нас є мета - змінити ринок споживчого кредитування, зробивши його чесним, прозорим, простим і зручним для споживачів. 

Ми переконані в тому, що ми можемо стати вашим надійним партнером в момент, коли вам це найбільше потрібно. Ми вам довіряємо!
Похожие компании в отрасли
Райффайзен Банк
4,3
1 678 отзывов
Почта Банк
3,6
2 213 отзывов
Ренессанс Банк
3,8
1 253 отзыва
Тинькофф
4,0
9 827 отзывов