Работа в Гранд‑Петрол
У компании нет отзывов
Оставить отзыв

Отзывы сотрудников о компании Гранд-Петрол

Об этой компании ещё нет ни одного отзыва
Ваш отзыв может стать первым!
Оставить отзыв

Представитель компании? Вы можете попросить своих сотрудников поддержать вас и оставить честный отзыв о компании.

Запросить отзывы
Гарантія якості
«Стандарт EURO 5» – це обов’язковий, сучасний стандарт палива в країнах Евросоюзу, та Україні. Придбавши паливо на АЗК «Grand Petrol», ви будете впевнені в його якості – це гарантовано європейським нафтопереробним підприємством АТ «ORLEN Lietuva».
Прямі поставки з заводу «ORLEN Lietuva» дозволяють нам використовувати багаторівневу систему контролю якості нафтопродуктів у ланцюжку «Завод-Нафтобаза-АЗК-Клієнт» із залученням лабораторії «Inspectorate Україна.»
«Inspectorate Україна» - акредитована лабораторія, де два рази на місяць, згідно затвердженого графіку відбору проб, ми робимо додатковий аналіз по ключовим показникам, що дозволяє посилити контроль якості пального у мережі АЗК «Grand Petrol». Переконатися у цьому може кожен наш Клієнт – усі документи, що підтверджують походження та якість палива знаходяться у вільному доступі на кожній АЗК «Grand Petrol» та на сайті.
Заправляючись, звертайте увагу на дату видачі та наявність печатки ORLEN Lietuva у паспорті якості - це вагомий доказ, що ви купуєте справжнє якісне паливо.
Похожие компании в отрасли
Европлан
4,1
394 отзыва
ТрансТехСервис, УК
4,6
358 отзывов
Avilon Group
3,7
335 отзывов
ГАЗ
3,9
436 отзывов
КЛЮЧАВТО
4,1
469 отзывов