Работа в LCF LAW GROUP
У компании нет отзывов
Оставить отзыв

Отзывы сотрудников о компании LCF LAW GROUP

Об этой компании ещё нет ни одного отзыва
Ваш отзыв может стать первым!
Оставить отзыв

Представитель компании? Вы можете попросить своих сотрудников поддержать вас и оставить честный отзыв о компании.

Запросить отзывы

Юридична група LCF – лідер українського юридичного ринку у судовій практиці більш ніж 10 років. Ми найкращі у захисті інтересів клієнтів у надскладних, мультиюрисдикційних, високої вартості, з великим ризиком і безнадійних судових та арбітражних спорах.

Наша команда – видатні юристи з величезним досвідом, глибоким знанням права та індустріальною спеціалізацією у банківському, аграрному, IT, інфраструктурному, енергетичному, виробничому та фармацевтичному секторах бізнесу.

Команда LCF – експерти з величезним досвідом, глибоким знання права та індустріальною спеціалізацією. Наші юриста постійно підвищують професійний рівень, винаходять та впроваджують нові ідеї та унікальний підхід до проектів. Професіоналів LCF об’єднують єдині цілі, цінності і командна робота для виконання спільних завдань.

Внутрішній етичний кодекс LCF базується на принципах чесності, довіри та відкритості. Корпоративна культура заснована на партнерських взаємовідносинах в команді, дотриманні субординації, поважній формальній та неформальній комунікації, поділу робочих і приватних аспектів, повазі до особистих кордонів.

Ми особливо пишаємося тим, що в 2017 році журнал Фокус визнав LCF одним з 3-х найкращих роботодавців України у сфері юриспруденції. Приєднуйтеся до нас, щоб працювати у найкращій команді судових юристів, та зростайте разом з нами!

Похожие компании в отрасли
Neovox
4,2
415 отзывов
VOXYS
3,9
609 отзывов
Б1
3,9
587 отзывов
ANCOR
4,1
286 отзывов