Работа в Польфарма
У компании нет отзывов
Оставить отзыв

Отзывы сотрудников о компании Польфарма

Об этой компании ещё нет ни одного отзыва
Ваш отзыв может стать первым!
Оставить отзыв

Представитель компании? Вы можете попросить своих сотрудников поддержать вас и оставить честный отзыв о компании.

Запросить отзывы

«Польфарма» є найбільшим польським виробником лікарських препаратів та активних фармацевтичних інгредієнтів. Компанія була заснована в 1935 р. та приватизована виключно за допомогою польського капіталу в 2000 р., що зумовило динамічний розвиток та значні інвестиції. Наразі «Полфарма» є міжнародною фармацевтичною компанією - лідером на ринках Центральної та Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії. Компанія є роботодавцем приблизно для 7 500 людей у Польщі та на міжнародних ринках.

 

«Польфарма Груп» складається з наступних компаній:

 

  • Польфарма Фармасетікал Воркс» 
    з 2 заводами в Польщі – Старогард Гданьський та Духніце, поблизу Варшави
  • Польфарма Трейд Оффіс 
    компанія заснована в Польщі, Варшава, відповідає за збут та маркетингову діяльність
  • Медана
    Польська фармацевтична компанія з заводом у місті Серадз
  • Польфа Варшава
    один з найбільших польських фармацевтичних виробників із заводом у Варшаві та Нова Дебі (Санфарм)
  • Акрихін
    одна з найбільших російських фармацевтичних компаній
  • Хімфарм
    провідний місцевий фармацевтичний виробник у Казахстані

 

Компанія «Польфарма» має представництва в Литві, Україні, Білорусії, Азербайджані та Узбекистані. Компанія також підтримує стратегічне співробітництво в галузі реєстрації в інших країнах з іспанською компанією «Фармапроджектс». Продукція компанії «Польфарма» продається більш ніж в 50 країнах світу.

Асортимент продукції «Польфарма Груп» охоплює близько 600 препаратів, і очікується надходження близько 400 препаратів. Компанія виготовляє широкий асортимент ліків, що відпускаються за рецептом, та ліків, які застосовуються під час лікування у лікарнях. Компанія «Польфарма» спеціалізується на виробництві лікарських засобів, які застосовуються при кардіологічних, гастроентерологічних та неврологічних захворюваннях. Ліки, що продаються без рецепта (OTC), становлять значну частину асортименту компанії. Наразі здійснюючи свою стратегічну мету, компанія входить на ринок біофармацевтичних препаратів, завдяки своїм партнерам та відкриттю власних центрів досліджень та розробок, а також заводів, для виробництва патентованих біологічних лікарських препаратів.

Виробництво здійснюється на сучасних заводах, що відповідають вимогам Належної виробничої практики (GMP). Компанія використовує новітні технології, що забезпечують безпеку продуктів, співробітників та навколишнього середовища. «Польфарма» безустанно прагне впроваджувати нові рішення в області фармакології, які безпечно та ефективно задовольнили б потреби пацієнтів. Компанія об'єднує інноваційні ідеї в кожній сфері своєї діяльності. У 2011 р. компанія посіла перше місце в рейтингу найбільш інноваційних компаній у Польщі.

Девіз компанії «Люди допомагають людям». Невід’ємною частиною стратегії компанії є почуття соціальної відповідальності. Компанія є організатором численних соціальних та освітніх заходів та популяризує здоровий спосіб життя. З 2001 р. діє Науковий фонд компанії «Польфарма», який фінансує найцікавіші наукові дослідження в галузі фармації та медицини.

Похожие компании в отрасли
ИНВИТРО
3,7
678 отзывов
ОРТЕКА
3,6
274 отзыва
Ригла
4,1
632 отзыва