Работа в Radionet
У компании нет отзывов
Оставить отзыв

Отзывы сотрудников о компании Radionet

Об этой компании ещё нет ни одного отзыва
Ваш отзыв может стать первым!
Оставить отзыв

Представитель компании? Вы можете попросить своих сотрудников поддержать вас и оставить честный отзыв о компании.

Запросить отзывы

Компанія «Радіонет» заснована в 2004 році, займається наданням послуг доступу до мережі Інтернет, організацією каналів передачі даних. Мережа компанії охоплює м. Вінниця та більшу частину Вінницької області.

Наша мережа забезпечить Вам можливість передавати данні з високим рівнем захисту інформації і якістю зв'язку, а також дозволить організовувати відеоконференції з попередньо заданою необхідної пропускною спроможністю каналу. Крім цього, ми комплексно розглядаємо питання подачі інформації нашим користувачам, одночасно вирішуючи завдання надання швидкісного і недорогого доступу до мережі Інтернет.

Ідеологія запропонованої нашої майбутньої спільної роботи полягає в тому, що ми не просто пропонуємо набір готових варіантів рішень, а й узгоджуємо вибір і реалізацію таких рішень з цілями і завданнями в структурах Вашої компанії. А це не можливо без визначення наших позицій як партнерських.

Рішення «Радіонет» дозволяють з максимальною продуктивністю, в незначний термін і при оптимальних фінансових витратах вирішити завдання, які постають перед будь-яким рівнем технологічної та функціональної структури Вашої компанії з можливістю розвитку відповідно до виникаючими новими технологіями.

Похожие компании в отрасли
НВБС
4,1
198 отзывов
Смарт-Контакт
4,7
145 отзывов
Beeline, ТМ Казахстан
4,2
186 отзывов
Интерсвязь
4,1
177 отзывов
Триколор
3,7
288 отзывов