Работа в Фармекс Груп
У компании нет отзывов
Оставить отзыв

Отзывы сотрудников о компании Фармекс Груп

Об этой компании ещё нет ни одного отзыва
Ваш отзыв может стать первым!
Оставить отзыв

Представитель компании? Вы можете попросить своих сотрудников поддержать вас и оставить честный отзыв о компании.

Запросить отзывы

ТОВ «Фармекс Груп» (розташований у м.Бориспіль Київської області) є новим сучасним фармацевтичним підприємством-виробником. Підприємство  побудовано у 2008 році у відповідності з вимогами Належної виробничої практики GMP та спеціалізується на виробництві лікарських засобів та медичних імунобіологічних препаратів у різних лікарських формах. У будівництво та оснащення заводу інвестовано понад 100 млн. долларів США, що є найбільшою інвестицією фармацевтичної галузі України. Унікальним для України та країн СНД є можливість виготовлення на заводі  медичних препаратів у формі розчинів для ін’єкцій у  передзаповнених шприцях та  мазей у юніт-дозових контейнерах.

 ТОВ «Фармекс Груп» у своєму складі має три виробничі дільниці (цех твердих лікарських форм, цех м’яких лікарських форм та цех стерильних лікарських засобів), лабораторний блок контролю якості (у тому числі біологічних методів аналізу), та центр фармацевтичних розробок, що оснащені найкращим технологічним та аналітичним обладнанням.

  Важливим стратегічним напрямком розвитку ТОВ «Фармекс Груп» є інноваційна складова у сфері розробки та виробництва медичних імунобіологічних препаратів для лікування та профілактики онкологічних та імунозалежних  захворювань.

Похожие компании в отрасли
ПИКАССО
4,1
255 отзывов
АЙКРАФТ
4,0
413 отзывов
ОРТЕКА
3,6
274 отзыва