Работа в БТІ Миколаєва
У компании нет отзывов
Оставить отзыв

Отзывы сотрудников о компании БТІ Миколаєва

Об этой компании ещё нет ни одного отзыва
Ваш отзыв может стать первым!
Оставить отзыв

Представитель компании? Вы можете попросить своих сотрудников поддержать вас и оставить честный отзыв о компании.

Запросить отзывы

Монополія БТІ на проведення технічної інвентаризації та адміністрування реєстру прав на нерухомість, яка закономірно призводить до корупції - зруйнована.
Реформа реєстрації прав на нерухомість, розпочата в 2013 році і успішно триває зараз, дала можливість приватним фірмам виконувати роботи по інвентаризації нерухомого майна.

Це означає, що нашим клієнтам більше немає необхідності витрачати час у чергах і переплачувати гроші комунальним БТІ. Терміни виконання робіт нашою компанією, розмір і порядок їх оплати обов'язково узгоджуються з клієнтом і закріплюватися договором.

Для будь-якого підприємства, компанії, або приватної особи прийняття рішення щодо будівництва, ремонту, перепланування приміщення, офісу, квартири та інших операцій з нерухомістю завжди пов'язані з цілою низкою питань, пошук рішень яких потребує суттєвих витрат часу і ресурсів. Організація даних процесів особистими силами, рішення все зробити самостійно може поставити під загрозу успіх програми, так як в більшості випадків подібна самостійність призводить до підвищення термінів закінчення проекту, підвищенню бюджету і часто втрати якості.