Работа в Натурпродукт-Вега
У компании нет отзывов
Оставить отзыв

Отзывы сотрудников о компании Натурпродукт-Вега

Об этой компании ещё нет ни одного отзыва
Ваш отзыв может стать первым!
Оставить отзыв

Представитель компании? Вы можете попросить своих сотрудников поддержать вас и оставить честный отзыв о компании.

Запросить отзывы

ТОВ "Натурпродукт-Вега" є дочірним підприємством концерну Dr. Theiss Naturwaren GmbH. Наша компанія просуває на український ринок продукцію таких брендів: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, LACALUT, Medipharma Cosmetics (D'Oliva), Dr. Willmar Schwabe Arzneimittel GmbH, Merz Pharma GmbH & Co (Німеччина), NP Pharma (Польща).

 Філософія "Натурпродукт-Вега" –  забезпечити українського споживача продуктами, які є ефективними та безпечними. Наше завдання полягає у  представленні якомога ширшого спектру препаратів та косметичної продукції компанії на українському ринку. Ми прагнемо відродження традицій використання лікарських засобів на основі рослинної сировини для лікування та профілактики захворювань.

 "Натурпродукт-Вега" – компанія, яка динамічно розвивається. Ми пропонуємо нові форми роботи з клієнтами, що засновані на спільних комерційних інтересах.

 Успіх "Натурпродукт-Вега" полягає в тому, що ми дуже виважено підходимо до вибору продукції, яку представляємо на українському фармацевтичному ринку. Ми ведемо активну маркетингову політику, що передбачає тісну співпрацю з безпосередніми реалізаторами продукції. ТОВ "Натурпродукт-Вега" постійно використовує цікаві форми роботи з клієнтами. За роки нашої діяльності ми вже добре зарекомендували себе на ринку України.

 Торгівельна політика фірми базується на:

·        Єдиній ціновій політиці у всіх регіонах України;

·        Гнучкій системі знижок;

·        Якісному і сервісному обслуговувані клієнтів;
 
·        Надійним та розгалуженим каналам збуту.
 
 "Натурпродукт-Вега" — постійний учасник міжнародних виставок, виступає спонсором з’їздів і конгресів фармакологів та лікарів, організує щорічні семінари для фармацевтів України. За час своєї діяльності ТОВ "Натурпродукт-Вега" продемонструвало виваженість та послідовність у просуванні продукції, яку вона представляє. Ми активно розвиваємось, з нами легко та приємно працювати.
Похожие компании в отрасли
Аптечная сеть 36,6
3,7
386 отзывов
АстраЗенека
3,8
252 отзыва
ИНВИТРО
3,7
673 отзыва
СМ-Клиника
3,7
499 отзывов
Счастливый взгляд
3,8
254 отзыва