Работа в ТС Плюс
У компании нет отзывов
Оставить отзыв

Отзывы сотрудников о компании ТС Плюс

Об этой компании ещё нет ни одного отзыва
Ваш отзыв может стать первым!
Оставить отзыв

Представитель компании? Вы можете попросить своих сотрудников поддержать вас и оставить честный отзыв о компании.

Запросить отзывы

Компанія ТС ПЛЮС (WTeam) входить в склад АСНОВА ХОЛДИНГ і проводить свою діяльність в декількох напрямках: рітейл (національна мережа WINETIME), дистрибуція та HORECA, а також є імпортером.


Компанія була заснована в 2010 році групою бізнес-партнерів, об'єднаних пристрастю до вина та якісних продуктів харчування.

Наша команда це люди, які :

— звикли ставити перед собою амбітні цілі, заради яких готові багато і наполегливо працювати; — з захопленням беруться за нові проекти та готові розвивати справу з «нуля» або оптимізувати і впроваджувати нестандартні підходи у вже існуючий бізнес;

— готові брати на себе відповідальність за роботу команди;

— отримують задоволення від процесу й результатів своєї роботи;

— прагнуть вдосконалення, ніколи не зупиняються на досягнутому.


Якщо ти також, любиш свою справу, ми чекаємо на тебе.

Для нас важливо, аби кожен мав можливість брати участь у прийнятті рішень та був зацікавлений у результатах своєї роботи; розвивався професійно та зростав як особистість разом із нами. Ми піклуємось про своїх співробітників, а вони піклуються про наших клієнтів та нашу компанію.

Досвід та принципи роботи, що були розвинуті в АСНОВА Холдінг за більше ніж 25 років діяльності, лежать в основі корпоративної культури WTeam та віддзеркалюють ідеї чесності, відкритості і довгострокового бачення. На сьогоднішній день гастромаркети WINETIME присутні в 14 регіонах України. На сумарній площі понад 5000 кв. м. представлено більше 8000 найменувань продукції з усього світу.

Похожие компании в отрасли
Лудинг
4,2
308 отзывов
Simple
4,0
228 отзывов
AB InBev Efes
4,1
380 отзывов
Novabev Group
3,9
146 отзывов