Работа в Технопростір
У компании нет отзывов
Оставить отзыв

Отзывы сотрудников о компании Технопростір

Об этой компании ещё нет ни одного отзыва
Ваш отзыв может стать первым!
Оставить отзыв

Представитель компании? Вы можете попросить своих сотрудников поддержать вас и оставить честный отзыв о компании.

Запросить отзывы

Компанія “Технопростір” почала свою історію в 2003 році в місті Хмельницькому.

Сьогодні ми:
- великі роздрібні магазини “Технопростір” з широким вибором цифрової техніки в містах України (а саме Хмельницкий, Славута, Нетішин та Тернопіль);
- інтернет-магазин tehnoprostir.com.ua із доставкою в будь-який куточок країни перевізниками та можливість самовивозу із магазину на точок видачі;
- авторизовані сервісні центри - “Техносервіс”, що надають висококваліфіковані послуги з ремонту та обслуговування Вашої улюбленої техніки;
- окремий гуртовий підрозділ “Технопростір”, який повсякчас відкритий до співпраці з новими партнерами (сьогодні це клієнти з шести областей України: Житомирської, Рівненської, Чернівецької, Тернопільської, Вінницької, Івано-Франківської та Хмельницької).

Намагаємось задовільнити бажання кожного клієнта, адже асортимент товарів в наших магазинах складає понад 40 000 позицій. 

Ми не зупиняємось на досягнутому, протягом минулого 2013 року почався продаж канцтоварів, в місті Хмельницькому відкрилися 2 нових магазини та десяток точок видачі інтернет магазину в західній Україні.

В подальшому ми плануємо відкрити магазини та точки видачі і в інших обласних центрах Західної та Центральної України, тож завжди відкриті пропозиціям щодо співпраці, зокрема, у напрямку оренди просторих приміщень у найбільш людних місцях.

Компанія 'Технопростір' активно розвивається та розширюється.
У нас амбітні цілі, які ми щодня втілюємо у життя!
Саме тому ми постійно шукаємо найкращих людей, які не лише мають великі амбіціїї, але й здатні щодня вдосконалюватися задля досягнення особистого успіху та процвітання компанії, у якій працюють!
Похожие компании в отрасли
BORK
4,0
119 отзывов
POLARIS
4,0
101 отзыв
RBT.ru
4,0
468 отзывов
Samsung Electronics Rus Company
3,9
165 отзывов