Работа в Viessmann
У компании нет отзывов
Оставить отзыв

Отзывы сотрудников о компании Viessmann

Об этой компании ещё нет ни одного отзыва
Ваш отзыв может стать первым!
Оставить отзыв

Представитель компании? Вы можете попросить своих сотрудников поддержать вас и оставить честный отзыв о компании.

Запросить отзывы

Портрет компанії

Група підприємств Viessmann є одним із найбільш визначних у світі виробників опалювальної техніки. Доктор Мартін Віссманн представляє третє покоління керівництва компанії, заснованої 1917 року. У 2003 році сукупний обіг компанії склав близько 1,06 мільярда євро.

Фірма Viessmann має приблизно 6 800 співробітників, вона виготовляє опалювальну техніку на 10 заводах у Німеччині, Франції, Канаді, Польщі та Китаї.

Також Viessmann має дочірні підприємства у 33 країнах світу. 43 відсотки обігу припадають на експорт.

Висока якість і продуктивність продуктів Viessmann добре відомі нашим клієнтам. Ми пропонуємо повний комплекс газових настінних приладів — від водогрійних до конденсаційних котлів.

Виготовлення опалювальної техніки Viessmann — це не лише найсучасніша техніка та найвищі вимоги до точності, але й найкращі необхідні матеріали.

Понад 10000 тонн високоякісної нержавіючої сталі й 35000 тонн сірого чавуну йдуть щороку на виготовлення наших виробів. І ці довговічні матеріали забезпечують їм тривалий термін служби.

Щоб дотримуватися незмінно високої якості наших приладів, ми застосовуємо постійний контроль. Сучасні лабораторії перевіряють відповідність кожного матеріалу чітко визначеним нормам.

Тому наше виробництво вже багато років відповідає вимогам DIN ISO 9001, а отже — й найвимогливішим запитам щодо надійності. Цього було досягнуто завдяки планомірній взаємодії людей і техніки. За якістю пильнують сучасні засоби аналізу — а також уважні очі кваліфікованого контролера. Уся наша техніка сертифікована українськими державними органами.

Головний офіс : Аллендорф (Німеччина)

Філії в Україні: Київ, Львів, Одеса, Донецьк.

 

Популярные компании
Ростелеком
3,5
8 945 отзывов
Х5 Group
3,7
9 782 отзыва
М.Видео-Эльдорадо
3,9
4 640 отзывов
Альфа-Банк
4,3
6 977 отзывов
Тинькофф
4,0
10 213 отзывов