Работа в Eurolife
У компании нет отзывов
Оставить отзыв

Отзывы сотрудников о компании Eurolife

Об этой компании ещё нет ни одного отзыва
Ваш отзыв может стать первым!
Оставить отзыв

Представитель компании? Вы можете попросить своих сотрудников поддержать вас и оставить честный отзыв о компании.

Запросить отзывы

Євролайф Україна - провідний страховий посередник в Україні з напрямком діяльності  у сфері забезпечення сім'ї, накопичення та забезпечення в старості. З часу заснування в 2000році компанія орієнтується на успішний та багатообіцяючий розвиток.

Євролайф Україна – дочірнє підприємство OC Occident Holding AG, яке знаходиться в м. Цуг, Швейцарія. OC Occident Holding AG – провідна компанія у сфері фінансових послуг в Центральній та Східній Європі з більш ніж 550000 клієнтів за останні 15 років. Компанія пропонує своїм клієнтам різноманітні види послуг для покращення їх фінансової ситуації.

Євролайф Україну представляють шість офісів в Україні, головний офіс знаходиться в Києві, інші – в розпорядженні наших клієнтів  та співробітників в таких містах як Львів, Харків, Дніпропетровськ, Одесса та Сімферополь.

В наших офісах  для  клієнтів та співробітників створені умови з метою отримання інформації та проведення консультаційних бесід, крім того в постійному розпорядженні клієнтів та консультантів оснащені сучасною технікою зали для презентацій.

Євролайф Україна більше ніж страховий посередник. Як фахівці в сферах сімейного забезпечення, накопичення та забезпечення в пенсійному віці ми несемо відповідальність за Ваш добробут. Ми пропонуємо прості і професійні рішення для реалізації Ваших планів по фінансовому забезпеченню.

Наші досвідчені фінансові консультанти допоможуть Вам знайти відповідь. Повна консультація сьогодні і в майбутньому. В центрі уваги всі види забезпечення , орієнтованого на Ваші індивідуальні цілі та потреби.